2e editie Music & More Festival 2018 in Ridderkerk op 10 april

Dinsdag 10 april is het zover: de 2e editie van het Music & More Festival voor kinderen uit Ridderkerk! Music & More is hét gratis Brede School Festival voor kinderen uit groep 1 t/m 8. Het festival vindt plaats in Het Plein in Ridderkerk van 15.00 – 20.00 uur. Wethouder Marten Japenga van gemeente Ridderkerk opent om 16.00 uur het Festival. De toegang is gratis.

Voor alle kinderen uit groep 1 t/m 8
Kom naar dit gratis festival en neem gezellig je vriend, vriendin, moeder, vader, oma, opa, tante of oom mee, want er is van alles te doen. Kijk en luister naar optredens of doe mee aan één van de workshops Muziek, Dans, Theater, Media of Kunst & Design. En er is meer! Leerlingen uit de Brede School presenteren wat ze geleerd hebben tijdens de lessen. Maak kennis met de culturele organisaties uit Ridderkerk, eet een hapje mee tijdens het Plein diner en ga lekker los tijdens de afsluitende kinderdisco.

Het Servicebureau Onderwijs & Cultuur organiseert deze 2e editie van Music & More in samenwerking met de lokale culturele organisaties.
Kijk op het facebook event HIER voor meer informatie.

Programma:
DEFINITIEF Blokkenschema Music & More 2018

Dank aan samenwerkende partners:
– Brede School Ridderkerk
– Stichting Building Arts
– Atelier Marjan van Breugel
– Jørgen, Photographic Art & Design.
– Conny Pols Keramiek
– CreaBeats
– Anker-illustrations
– Liesbeth Vlasblom van Atelier Vlasblom
– Grandcafé Burgerzaken
– De Banana Blues Band, o.l.v. Sylvan van der Zwaag
– Jouko Kuijk, viooldocent
– De Bibliotheek AanZet
– Van der Valk
– Radiate