Doe jij mee aan GI GA GROEN? Aanmelden is mogelijk t/m 8 juli.

In de periode van maandag 3 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2022  organiseren we KIEM: ‘GI GA GROEN’, in samenwerking met kunstenaar Katrijn Verstegen, voor leerlingen uit groep 3 en 4 van alle basisscholen uit Ridderkerk. Aanmelden voor scholen is mogelijk tot en met 8 juli.

De leerlingen ontdekken samen hoe het is om te denken en te werken als een échte kunstenaar. Onder leiding van kunstenaar Katrijn Verstegen gaan ze  uitproberen, experimenteren,  ontdekken en met de hele klas 60 minuten lang toewerken naar een gezamenlijk kunstwerk. Helemaal gratis!

Met verschillende materialen gaan we aan de slag. We houden het groen! Door hergebruik, maar ook door de vele tinten groen. En geel met blauw, wordt samen ook groen! We sorteren op kleur en vorm en ontdekken wat je allemaal kunt met het materiaal. Al experimenterend en makend ontstaat er een gezamenlijk werk. Wat het precies gaat worden, is een verrassing. Het gaat vooral om het proces!

GEEF JE NU OP
Wil jij met jouw groep meedoen? Leuk! Vul dan uiterlijk vrijdag 8 juli 2022 dit formulier in. Wees er snel bij, want vol is vol. Deelname is gratis. Op basis van de ingevulde beschikbaarheid wordt er een planning gemaakt. Begin volgend schooljaar (begin september) hoor je of jouw school is ingeloot en krijg je te horen wanneer jouw groep is ingedeeld. Alvast bedankt voor het invullen!