CmK2 officieel afgerond, op naar CmK3!

Een prachtig begin van het nieuwe jaar, CmK2 is officieel afgerond, met mooie complimenten vanuit het Fonds voor Cultuurparticipatie!

Het Fonds voor Cultuurparticipatie: “Er is in deze tweede periode van Cultuureducatie met Kwaliteit enorm veel bereikt. Bedankt voor alle inspanningen voor de leerlingen van Dordrecht, Alblasserdam, Papendrecht en Ridderkerk die met het programma zijn bereikt. Graag complimenteren wij jullie in het bijzonder voor de ontwikkeling van de methodiek omtrent Woordenschat & Cultuureducatie. Uw organisatie heeft daarmee goed weten in te spelen op de wensen vanuit het onderwijs en het realiseren van meer kansengelijkheid voor leerlingen. Deze ontwikkeling is zeer succesvol gebleken en zal naar verwachting ook in CmK3 zijn vruchten blijven afwerpen. Tot slot spreken wij graag onze waardering uit voor het feit dat u met het programma zowel de stedelijke als meer landelijke gebieden weet te bedienen. Er is door uw organisatie goed ingespeeld op wat er in de verschillende gemeenten nodig is.”.

Met deze mooie complimenten gaan we van start met CmK3, waarin we samen met de scholen en culturele partners voortbouwen op de ontwikkelingen en onze successen!