Dit creatieve team staat ook nu voor je klaar!

Kunnen wij jou ergens mee helpen in deze bijzondere tijd? Team Servicebureau Onderwijs&Cultuur is thuis aan het werk. Neem contact op met jouw contactpersoon bij het SOC of stuur een mail naar info@onderwijs-cultuur.nl.
Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de gaten. We volgen daarbij de richtlijnen en adviezen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

 

31-03-20

Het kabinet heeft vandaag besloten dat alle coronamaatregelen in Nederland worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Voor het aanstaande Paasweekeinde is het dringende advies om ook dan thuis te blijven. Onder andere sportaccommodaties, horeca en kinderopvang blijven dus dicht tot en met 28 april. Scholen blijven in ieder geval dicht tot na de meivakantie. Het verbod op evenementen blijft tot 1 juni van kracht.

16-03-20:
Zondag 15 maart heeft het kabinet aangekondigd dat alle scholen in het primair, voortgezet en speciaal onderwijs per direct worden gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. Dit betekent voor onze organisatie dat alle activiteiten, workshops en projecten tot en met 6 april niet door gaan. Het is goed mogelijk dat deze periode wordt verlengd. We houden je op de hoogte via onze coördinatoren, website en/of mail.

Vragen
Heb je vragen over jouw workshop / project op school? Neem dan contact op met jouw contactpersoon bij het Servicebureau Onderwijs&Cultuur of stuur een mail naar info@onderwijs-cultuur.nl.

Wij wensen jullie veel sterkte in de komende periode met vele onzekerheden en besluiten die genomen moeten worden. Samen kunnen we veel aan. Bedankt voor je begrip.

Meer informatie over het coronavirus:
RIVM