Cultuur Dichtbij Ridderkerk: Kunstvisite met Nathalie van Wingerden

Op maandag 5 en donderdag 22 november organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur de activiteit Kunstvisite met Nathalie van Wingerden voor de gasten van de Gasterij de Ontmoeting, bewoners van Ontmoetingsplein de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk. Beeldend kunstenaar Nathalie komt op visite om over haar passie voor keramiek te praten én met de deelnemers aan de slag te gaan in Gasterij de Ontmoeting, Boksdoornstraat 80 en Ontmoetingsplein de Reyerheem, Torenmolen 1 in Ridderkerk.

Keramiek
Heeft u interesse in keramiek én wilt u zelf een decoratie van keramiek maken? Dan bent u van harte welkom tijdens deze Kunstvisite. De kosten zijn € 3,00 per persoon per kunstvisite.

Locatie Gasterij De Ontmoeting
maandag 5 november
14.00 – 15.30 uur
Meldt u zich aan bij de Riederborgh via 0180 – 452 500 (Team Welzijn) of via de mail welzijn@riederborgh.nl. Aanmelden is mogelijk tot en met 1 november. Er is plek voor 10 deelnemers.
Klik HIER voor het facebookevent.

Locatie Ontmoetingsplein de Reyerheem
Donderdag 22 november
14.30 – 16.00 uur
Meldt u zich aan bij Karin de Rooij via 06 13 08 52 33 of via de mail naar karin.de.rooij@aafje.nl. Aanmelden is mogelijk tot en met 19 november. Er is plek voor 10 deelnemers.
Klik HIER voor het facebookevent. 


Cultuur Dichtbij

Kunstvisite is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’. Dit is een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden.