vrijdag 25 november 2022

Finissage ArtTechTour 25.11.22

Meld je aan!

Toegang: Gratis
Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Start: 16:30 uur
Voor wie: Op uitnodiging

Hoe kunnen kunstwerken als bewegende machines menselijke emoties en sociale interacties illustreren? Maak op een bijzondere manier kennis met de wisselwerking tussen kunst, technologie en wetenschap tijdens de finissage van de ArtTechTour. Ervaar tijdens deze exclusieve finale de spannende mix aan kunstdisciplines verrijkt met hedendaagse technologie tijdens een rondleiding door verschillende Technolabs!

Programma

  • 16:30-17:30 – tour
  • 17:30-19:00 – finissage

Multidisciplinair festival

Rondom de Week van de Kunst & Technologie organiseren KITE en SOC van maandag 7 t/m vrijdag 25 november het festival ArtTechTour. Verschillende plekken in het Energiehuis worden gevuld met hedendaagse kunstwerken verrijkt met technologie. Kunstenaars, performers, uitvinders en partners komen samen om bovenbouwleerlingen uit het voortgezet onderwijs een bijzondere multidisciplinaire beleving te bieden in een toegankelijke kunstvorm. Er wordt samengewerkt met zowel lokale, nationale en zelfs internationale makers.

Aanmelden

Proost met ons op deze tweede editie en ontdek de Technolabs tijdens de laatste tour. Meld je aan voor de mini tour én finissage of alleen de finissage.

Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 18 november 2022.