vrijdag 12 november 2021

Finissage ArtTechTour

Aanmelden is mogelijk t/m 22 oktober

Toegang: Gratis
Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Start: 17.30 uur
Voor wie: op uitnodiging
Hoe verhoud je je als mens tot een dynamische wereld? Hoe geeft kunst je daarbij inspiratie en kennis en hoe zorgt kunst voor een kritische en creatieve blik? Maak op een bijzondere manier kennis met de wisselwerking tussen kunst, technologie en wetenschap tijdens de Finissage van de ArtTechTour. Ervaar tijdens deze exclusieve finale de spannende mix aan kunstdisciplines verrijkt met hedendaagse technologie tijdens een rondleiding door verschillende Technolabs!

AANMELDEN
Inspiratie opdoen, in contact komen met kunstenaars, collega’s, docenten en ervaring delen? Je bent van harte welkom! Met het invullen van dit formulier meld je je aan. Aanmelden is mogelijk tot en met vrijdag 22 oktober 2021.

ArtTechTour
In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 november 2021 organiseren KITE en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur het festival ArtTechTour in het kader van Kunst & Technologie. De locatie is het Energiehuis. Deze plek met concert-, theaterzalen, studio’s en ateliers wordt omgebouwd tot Technolabs. (Lokale) kunstenaars, performers, uitvinders en partners komen samen om bovenbouwleerlingen uit het voortgezet onderwijs een bijzondere multidisciplinaire beleving te bieden in een toegankelijke kunstvorm. Er wordt samengewerkt met meerdere professionele makers uit heel Nederland.

Mede mogelijk gemaakt door: