maandag 3 oktober 2022 - t/m vrijdag 21 oktober 2022

KIEM Ridderkerk: Gi Ga Groen

Aanmelden is niet meer mogelijk

Toegang: Gratis
Locatie: Op school
Start: Nog nader te bepalen
Voor wie: Leerlingen groep 3/4 alle basisscholen uit Ridderkerk

SOC organiseert in de periode van maandag 3 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2022 KIEM: ‘GI GA GROEN’, in samenwerking met kunstenaar Katrijn Verstegen, voor leerlingen uit groep 3 en 4 van alle basisscholen uit Ridderkerk.

Met verschillende materialen gaan we aan de slag. We houden het groen! Door hergebruik, maar ook door de vele tinten groen. En geel met blauw, wordt samen ook groen! We sorteren op kleur en vorm en ontdekken wat je allemaal kunt met het materiaal. Al experimenterend en makend ontstaat er een gezamenlijk werk. Wat het precies gaat worden, is een verrassing. Het gaat vooral om het proces!

Samen met jouw klasgenoten ontdek je hoe het is om te denken en te werken als een échte kunstenaar. Onder leiding van kunstenaar Katrijn Verstegen ga je uitproberen, experimenteren,  ontdekken en met de hele klas 60 minuten lang toewerken naar een gezamenlijk kunstwerk. Helemaal gratis!

WANNEER 

Maandag 3 oktober t/m vrijdag 21 oktober 2022
Alle deelnemende groepen van de school krijg op dezelfde dag de workshop. Een workshop duurt 60 minuten.

VOOR WIE
Leerlingen uit groep 3 en 4

WAAR
KIEM (Kunst In Experiment en Maken) vindt dit jaar op school plaats. Een beschikbaar speellokaal, gymzaal, leeg klaslokaal voor 1 of meerdere dagen (afhankelijk van de hoeveelheid groepen) zou ontzettend fijn zijn.

GEEF JE NU OP
Wil jij met jouw groep meedoen? Leuk! Vul dan uiterlijk vrijdag 8 juli 2022 dit formulier in. Wees er snel bij, want vol is vol. Deelname is gratis. Op basis van de ingevulde beschikbaarheid wordt er een planning gemaakt. Begin volgend schooljaar (begin september) hoor je of jouw school is ingeloot en krijg je te horen wanneer jouw groep is ingedeeld. Alvast bedankt voor het invullen!