Kunst Inval bezoekt de Griffioen

 ‘Super spannend, het gaat nu echt gebeuren! Kon het gewoon niet laten om even te gluren hoe het ging… Natuurlijk zijn er kleine verbeterpunten, maar fijn om te merken dat het product goed in elkaar steekt en ik vooral blije kinderen zag.’ Dit zegt onze coördinator Cultuureducatie Themba Schmidt over de Kunst Inval. Na maanden voorbereiding was het dinsdag 7 juli zover… Rosa Mens, docent theater bezocht als 1e invaldocent van de Kunst Inval groep 4 van basisschool de Griffioen. Het thema van de invaldag was Vrijheid. Bekijk hieronder hoe was met dank aan RTV Dordrecht.

Klaar voor alle aanvragen
Voor de zomervakantie vindt er nog een testsessie plaats op het Kofschip met docent Tamara van Rossum. Zij gaat aan de slag met groep 7 met het thema Identiteit, wie ben jij? Zo gaat ze onder andere een portret van klei maken van de binnenwereld in plaats van de buitenkant. Na de verschillende testen zijn we na de zomervakantie helemaal klaar om in te vallen!

Wat is de Kunst Inval
Ben jij als basisschool met spoed op zoek naar een invaldocent? De Kunst Inval schiet graag te hulp. Dit team ervaren kunstvakdocenten zorgt voor een onvergetelijke invaldag vol kunst en cultuur met aandacht voor burgerschap thema’s: duurzaamheid, identiteit of vrijheid. Klik HIER voor meer info.