Kunstvisite met Nathalie van Wingerden in Ridderkerk

Kunstvisite Gasterij de Ontmoeting
Op maandag 5 november kwam Kunstenares Nathalie van Wingerden op Kunstvisite bij Gasterij de Ontmoeting in Ridderkerk. Een leuke middag waarbij Nathalie de veertien deelnemers, dit keer grotendeels mantelzorgers, over haar passie voor keramiek vertelde én waarbij deelnemers zelf aan de slag gingen met het maken van een herfstblad-schaaltje van keramiek.

Kunstvisite Ontmoetingsplein de Reyerheem
Op donderdag 22 november organiseert het Servicebureau Onderwijs&Cultuur dezelfde activiteit Kunstvisite met Nathalie van Wingerden voor de bewoners van Ontmoetingsplein de Reyerheem en inwoners van Ridderkerk. Beeldend kunstenaar Nathalie komt ook op visite om over haar passie voor keramiek te praten én met de deelnemers aan de slag te gaan in Ontmoetingsplein de Reyerheem, Torenmolen 1 in Ridderkerk. Heeft u interesse in keramiek én wilt u zelf een decoratie van keramiek maken? Dan bent u van harte welkom tijdens deze Kunstvisite. De kosten zijn € 3,00 per persoon.

Locatie Ontmoetingsplein de Reyerheem
Donderdag 22 november
14.30 – 16.00 uur
Meldt u zich aan bij Karin de Rooij via 06 13 08 52 33 of via de mail naar karin.de.rooij@aafje.nl.
Aanmelden is mogelijk tot en met 19 november. Er is plek voor 10 deelnemers.
Klik HIER voor het facebookevent. 

Cultuur Dichtbij
Kunstvisite is onderdeel van ‘Cultuur Dichtbij’. Dit is een samenwerkingsverband tussen de Reyerheem, Gasterij de Ontmoeting van de Riederborgh en het Servicebureau Onderwijs&Cultuur waarbij inwoners uit Ridderkerk elkaar ontmoeten via diverse cultuurdisciplines. Cultuur Dichtbij wordt mogelijk gemaakt met de steun van de Stichting Fonobori. Cultuur Dichtbij, een middag waarbij oude verhalen herleven en nieuwe herinneringen gemaakt worden.