Laarzendag Toppie Dordrecht in de Biesbosch!

Op vrijdag 6 mei nodigt Toppie Dordrecht alle Dordtse kinderen tussen de 4 en 12 jaar uit voor een Laarzendag rondom Biesboschcentrum Dordrecht.

Tijdens Laarzendag loopt iedereen op laarzen en kun je gratis meedoen aan activiteiten aan allerlei spetterende en modderige activiteiten. De Laarzendag zet zich in om oplossingen te vinden voor de stijging van het water in Nederland Door lekker buiten bezig te zijn met groen en water, wordt hier alvast begin gemaakt!

Activiteiten

Laarzenpadexpeditie:

Ga samen met de Biesboschgidsen op pad en ontdek de natuur rondom het Biesboschcentrum. Vies worden mag!

Modderkeuken:

Een moddertaartje bakken of toch liever een lekker vies soepje koken? Het mag allemaal in de modderkeuken!

Op pad met Natuurlijk Sportief:

Lekker sporten en spelen in de natuur met alles wat je tegenkomt. Slepen met takken of rollen met stenen. Kijk goed om je heen en ontdek wat je allemaal kan met de dingen die je buiten tegenkomt. De trainer van Natuurlijk Sportief neemt je graag mee op pad.

Pimp je laarzen:

Geef je oude regenlaarzen met allerlei verschillende spulletjes een hele nieuwe look. Klaar? Trek ze aan en show ze als spetterende afsluiting op de catwalk!

Programma

De Laarzendag vindt plaats rondom het Biesboschcentrum. Zowel in de ochtend als in de middag wordt hetzelfde activiteitenprogramma georganiseerd. Je wordt in een groepje ingedeeld en gaat met dit groepje langs alle activiteiten.

Het ochtendprogramma start om 09.30 uur en duurt tot 12.30 uur. Het middagprogramma start om 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur bij het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar naar em.baars@dordrecht.nl.

Je kunt meedoen aan het ochtend- of middagprogramma. Je hoeft niet te kiezen waar je aan mee wil doen want je komt langs alle activiteiten.

Je (groot)ouders of verzorgers kunnen gewoon meedoen, hoeft niet maar mag wel. (Voor kinderen tussen 4 en 6 jaar oud vragen wij de ouders/verzorgers wel erbij te blijven.) Ouders/verzorgers hoeven zich niet aan te melden.