Music, Art + Lemonade Festival Papendrecht

Vijf dagen openluchtatelier op de Markt in Papendrecht!
Cultuur creëert, verbindt, inspireert, verblijdt, choqueert. Papendrecht staat van woensdag 13 t/m zondag 17 juni 2018 in het teken van muziek, kunst en cultuur.

Ruim 70 Papendrechtse culturele partners (organisaties en zzp’ers) doen mee aan de 1e editie van het Music, Art + Lemonade Festival. Van dichters, dansers, schrijvers en schilders tot freestylers, fotografen, muzikanten en getalenteerde kunstenaars. Zij laten op de Markt en andere plekken in Papendrecht zien wat ze doen, wat er allemaal is en hoe leuk en bruisend de culturele creatievelingen zijn. Er zijn concerten, optredens en een hippe loungehoek met muziek. In containers laten Papendrechters hun werk zien. Maar bovenal kunnen de bezoekers meedoen met allerlei workshops. En dat vijf dagen lang.

Kortom, ontdek in een groot openluchtatelier hoe leuk Papendrecht is! Limonade en andere drankjes maken het feest compleet. Binnenkort volgt hier het programma.

Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur heeft samen met de gemeente Papendrecht bijeenkomsten georganiseerd om de culturele creatievelingen in de allerbreedste zin in Papendrecht met elkaar in contact te brengen. Hierdoor is er een lokaal creatief cultureel netwerk ontstaan, waardoor allerlei nieuwe creatieve initiatieven en samenwerkingen mogelijk zijn. Dit heeft geresulteerd in een heel divers, boordevol cultureel programma tijdens de 5 dagen Music, Art + Lemonade Festival, voor alle inwoners van Papendrecht en regio.