Online Oplaadpunt ICC’ers 3 maart Meld je nu aan!

Tijd om even op te laden! Daarom organiseert het SOC woensdag 3 maart 2021 het Online Oplaadpunt ICC. Het Oplaadpunt is voor alle intern cultuurcoördinatoren binnen het primair onderwijs. We hopen je ondanks de coronamaatregelen online te kunnen ontmoeten en te enthousiasmeren om ook -of juist nu- aan de slag te gaan met cultuureducatie op je school.

Programma

 • 14.20 uur Inloop & welkom.
 • 14.30 uur Interactieve presentatie ‘Cultuureducatie in het primair onderwijs, hoe doen we het nu?’
  Nog voor de zomer in 2020 vond de evaluatie van het Cultuurmenu plaats. De resultaten vertellen ons meer over de stand van zaken van cultuureducatie in het primair onderwijs. Herkenbare casussen zijn de aanleiding om ervaringen en kennis te delen door Jolinda van Dijk.
 • 15.00 uur Inspiratiesessie Kunst & Technologie
  Hoe maak je van jouw technologieles een interessante cultuureducatieles? Een praktische workshop met tools voor in de eigen les door Yarah Winkelaar.
 • 15.00 uur Inspiratiesessie Burgerschap & Cultuureducatie
  Hoe kun je cultuureducatie inzetten om burgerschapsthema’s te behandelen in jouw les. Een praktische workshop met tools voor in de eigen les door Natalja Verhoef.
 • 16.00 uur Afsluiting

Aanmelden
Klik HIER om je aan te melden. Deelname is gratis. Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 19 februari. Geef in het formulier aan welke inspiratiesessie je wilt volgen. De week voor het Oplaadpunt krijg je info toegestuurd.

Graag tot 3 maart!

Hartelijke groet,Team Servicebureau Onderwijs&Cultuur