Geannuleerd: Oplaadpunt Cultuureducatie VO Dordrecht

———-

Op dinsdag 14 april organiseren wij het tweede ‘Oplaadpunt VO’: een moment om even op te laden. Speciaal voor jou als (kunst)docent in het voortgezet onderwijs in Dordrecht. Het onderwerp van de middag is de samenwerking tussen scholen en Dordtse culturele organisaties. De culturele organisaties gaan pitchen en daarna kun je met hen speeddaten. Een goede match maakt kans op maximaal €5000,- om een nieuwe samenwerking uit te voeren. Ga in gesprek met de culturele aanbieders en andere kunstdocenten, deel je kennis, wissel ervaring uit en maak nieuwe plannen!

Programma
15.15 Ontvangst in Brandstof
15.30 Pitches Dordtse culturele organisaties
16.30 Speeddaten en culturele matches maken
17.30 Borrel

Pitches
Naar aanleiding van jullie vragen pitchen de volgende culturele organisaties uit Dordrecht voor jullie: De Bibliotheek AanZet, Nationaal Onderwijsmuseum, Cinema The Movies, Schouwburg Kunstmin, Dordrechts Museum, Bibelot en Popcentrale.

Speeddaten en culturele matches maken
Ga in gesprek met je culturele partners en maak matches. Uit Cultuur met Kwaliteit (CMK) heeft het SOC budget voor nieuwe samenwerking en projecten.

Aanmelden
We horen graag of je erbij bent op dinsdag 14 april. Uiteraard vinden we het leuk als je een collega meeneemt die ook graag bijgepraat wil worden over dit thema. Bezoek aan het Oplaadpunt is gratis. Aanmelden is mogelijk tot 24 maart.

  • Klik HIER voor het aanmeldformulier.
  • Klik HIER voor het facebookevent.

Wees welkom dinsdag 14 april in het Energiehuis!

Hartelijke groet,

Team Servicebureau Onderwijs & Cultuur voortgezet onderwijs
Helen Hietbrink, Themba Schmitz en Fransje Kraaij