Pop Up Papendrecht op de Markt

Van zaterdag 24 november tot en met zondag 9 december vindt in de tent bij de ijsbaan op de Markt het nieuwe evenement Pop Up Papendrecht plaats, ofwel PUP. Een feest met uiteenlopende optredens en activiteiten voor alle inwoners van Papendrecht. Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur is als Cultuurmakelaar Papendrecht de verbindende factor tussen gemeente Papendrecht en alle samenwerkende partijen om de culturele activiteiten te ontwikkelen, organiseren en te monitoren. En trots op het mooie programma wat er is voor jong en oud door deze samenwerking.

Tijdens PUP zijn er namelijk elke dag verschillende activiteiten. Zo wordt zaterdag 24 november gestart met een pop up restaurant waaraan verschillende horecagelegenheden uit Papendrecht meedoen. Kinderen maken tijdens Kunstcarrousels kennis met kunst en cultuur.

Verspreid over de week zijn er nog meer Kunstcarrousels, concerten van onder meer organist Andre de Jager, Frank and the Club en popkoor Sweet Pepper. Naast PUPpy muziek, jeugdtheater, standup cabaret is de tent ook het decor voor het Groot Papendrechts Dictee, een ondernemersborrel, een showcase tussen dansscholen en een PUPquiz. Natuurlijk wordt ook een groot Sinterklaasfeest gevierd.

Klik HIER voor meer informatie en het totale programma.