woensdag 10 november 2021

Powerstation Kunst, Wetenschap & Technologie primair onderwijs

Aanmelden is mogelijk t/m 29 oktober

Toegang: Gratis
Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, 3311 RR Dordrecht
Start: 14.45-17.00
Voor wie: Leerkrachten, icc'ers en directeuren in het primair onderwijs

Maak kennis met Kunst, Wetenschap & Technologie!
Op zoek hoe Kunst, Wetenschap & Technologie een plek kan krijgen binnen jouw school? Weten hoe je dit interessante snijvlak vertaalt naar projecten en lessen in de klas? Je bent van harte welkom bij het Powerstation Kunst, Wetenschap & Technologie primair onderwijs tijdens het festival ArtTechTour. Laat je inspireren en ervaar zelf de spannende mix aan kunstdisciplines verrijkt met hedendaagse
technologie tijdens een rondleiding door verschillende Technolabs!

Programma

  • 14.30 uur   Inloop
  • 14.45 uur   Start en welkom in de wereld van Kunst & Technologie!
  • 15.10 uur   Interactieve rondleiding door verschillende Technolabs
  • 16.00 uur   In Gesprek Met Yarah & Marjan (coördinator cultuureducatie)
  • 16.30 uur   Borrel

Aanmelden
Inspiratie opdoen, in contact komen met collega’s en ervaring delen? Je bent van harte welkom! Ga naar https://forms.office.com/r/nxFa771WMa om je aan te melden.
Dit is mogelijk t/m vrijdag 29 oktober 2021. Het powerstation is gratis.

ArtTechTour
In de week van maandag 8 t/m vrijdag 12 november organiseren KITE en Servicebureau Onderwijs&Cultuur het festival ArtTechTour in het kader van Kunst & Technologie. De locatie is het Energiehuis. Deze plek met concert-, theaterzalen, studio’s en ateliers wordt omgebouwd tot Technolabs. (Lokale) kunstenaars, performers, uitvinders en partners komen samen om bovenbouwleerlingen uit het voortgezet onderwijs een bijzondere multidisciplinaire beleving te bieden in een toegankelijke kunstvorm. Er wordt samengewerkt met meerdere professionele makers uit heel Nederland. Het festival ArtTechTour, georganiseerd voor het voortgezet onderwijs, is zeker inspirerend voor het primair onderwijs!

Mede mogelijk gemaakt door: