Publicatie ‘Kijk eens wat er kan. Terugblik op 4 jaar Cultuureducatie met Kwaliteit.’

Tijdens de Conferentie Cultuureducatie met Kwaliteit op 10 februari werd de publicatie “Kijk eens wat er kan. Terugblik op 4 jaar CmK” aangeboden aan Minister van Engelshoven. ‘Kijk eens wat er kan.’ Dit was de slogan van Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) in 2016, aan het begin van de afgelopen periode. Een zin die goed vat waar CmK voor staat. Voor mogelijkheden, groei, ontwikkeling en het ontdekken van talenten. Ook een zin die goed past bij deze publicatie. Een waaier aan mooie voorbeelden en ervaringen van de belangrijkste spelers in CmK in de afgelopen vier jaar.

Benieuwd naar deze publicatie?
Download het HIER of bestel hem op papier via de site van het LKCA.
Ons verhaal staat op pagina 48.

Samen met het LKCA en het ministerie van ocw heeft het Fonds voor Cultuurparticipatie de afgelopen 4 jaar met veel plezier samengewerkt in Cultuureducatie met Kwaliteit. De 46 penvoerders in het hele land zorgen dat alle kinderen in Nederland de kans hebben op goede cultuureducatie. Daarom zijn alle penvoerders gevraagd om mee te werken aan deze publicatie. Een collectie van mooie verhalen en voorbeelden. Leerzaam, inspirerend én heel leuk om te lezen!

Cultuureducatie met Kwaliteit (CmK) is een samenwerkingsproject tussen het Ministerie van OCW, LKCA en het Fonds voor Cultuurparticipatie. Zij verbinden de culturele sector met het onderwijs en werken op een toegankelijke en inspirerende manier samen met alle penvoerders. Wij zijn voeren CmK uit in opdracht van de gemeenten Dordrecht, Papendrecht, Alblasserdam en Ridderkerk.