Event avond Skills Line Da Vinci College

Donderdagavond 21 april vond de afsluiting van het project ‘Da Vinci doet, skills via de kunsten’ plaats tijdens een Event avond. MBO Da Vinci College / sector Economie en Ondernemerschap werkt vanaf schooljaar 2018-2019 aan een ‘Skills Line’. Een leerlijn gericht op een bredere persoonlijke ontwikkeling voor de student. Dit keer stond het thema ’21st entrepreneurial skills’ centraal.

Skills via de Kunsten
De studenten kregen 5 weken lang kunstworkshops spoken word, fotografie, theater en graffiti met als afsluiting een Event avond in het Energiehuis. Georganiseerd door het SOC in samenwerking met verschillende culturele partners en creatieve ondernemers. Zoals: Prosound Media, Benjamin Asporaat, Henny van Ham, Michael Gomes, Mark Isarin, Naomi King en Sergio Gomes.

Afsluiting
Het einde van deze lessenserie was gisteren aangebroken, de studenten lieten hun “kunsten” zien, met een expositie, optredens en presentaties. Al hun werken waren mooi opgemaakt op het podium en ook via een presentatie op het scherm te zien. Feestelijk werd het afgesloten met een mini IFTAR met heel veel lekkernijen die de studenten en docenten hadden meegenomen.