Social meeting in Papendrecht

In opdracht van de Gemeente Papendrecht ontwikkelt de Cultuurmakelaar de Social Meeting. Voor een ieder die baat heeft bij Sociaal contact en in gesprek wilt met elkaar en de Gemeente Papendrecht. In samenwerking met WeerdCoaching en de Volksuniversiteit Papendrecht (VU).

Terugblik

Een gevarieerde groep mensen kwam af op de Social Meeting. Elke met hun eigen verhaal en wens. Door een creatieve workshop als basis voor een sociaal samenzijn. Kunst als middel om elkaar te leren kennen en met plezier samen bezig te zijn. Een coach stond voor de groep met leuke opdracht om het sociale gesprek te starten. In een prettige samenwerking stond de Gemeente Papendrecht klaar om met de deelnemers in gesprek te gaan. ‘Waar loopt u tegen aan? En wat zou u wensen?’. Dit leidde tot roerende verhalen en nieuwe kansen. Vraag leidt tot acties;

Programma

Op verzoek nodigt de Gemeente Papendrecht gastsprekers uit o.a. SterkPapendrecht en de lokale Nederlandse Taal docenten spreken over de mogelijkheden en ondersteuning die zij aanbieden. Om de sociale ontwikkeling te stimuleren geeft de Gemeente Papendrecht een activiteit naar keuze cadeau.