Special Heroes ook op SBO de Kameleon in Papendrecht!

De Cultuurmakelaar en de gemeente Papendrecht bundelen hun krachten samen om vanuit het Vitaliteits Akkoord Papendrecht het ‘Art Heroes’ programma van Stichting Special Heroes op SBO De Kameleon te realiseren.

Mitchell Amsterdam (Cultuurmakelaar Papendrecht) is erg trots op de samenwerking: “Dankzij het Vitaliteits Akkoord zijn de stichting en de school samengebracht en kan dit bijzondere en essentiële programma aan alle kinderen van de Kameleon worden aangeboden. De lokale kunstaanbieders worden geactiveerd om in de vrijetijdsbesteding meer met deze mooie doelgroep te doen. En voor de kinderen en hun ouders wordt de drempel verlaagd om mee te doen in het ruime aanbod van Papendrecht.”

Stichting Special Heroes

Stichting Special Heroes Nederland maakt zich sterk voor mensen met een beperking. Zo willen ze een gezonde en actieve levensstijl stimuleren en een zo groot en breed mogelijk aanbod in sport, cultuur, werk en gezondheid creëren.

Art Heroes

De Kameleon koos voor het programma ‘Art Heroes’. In dit programma maken de leerlingen kennis met lokale kunstaanbieders om zo ook buiten school mee te doen met het lokale kunstaanbod. Stichting Special Heroes biedt nazorg aan de kinderen die financiële steun nodig hebben of helpen kinderen met het zoeken van een kunstaanbieder dichter bij huis.