‘Stap uit je eigen bubbel voor gelijke kansen’ door Karim Amghar

Ben jij benieuwd wat Karim Amghar te vertellen heeft over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs? En wat het voor jouw school kan betekenen? Op woensdag 21 september geeft Karim Amghar een lezing in het Energiehuis, Dordrecht. 

Interactieve lezing door Karim Amghar
Karim neemt je tijdens deze interactieve lezing mee over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs. Naast de lezing gaan we actief in gesprek met elkaar wat dit voor jouw school kan betekenen. Onderwerpen van gesprek zijn onder andere ‘aan de slag met opgroeien in armoede’, ‘primair-voortgezet onderwijs en kansen voor warme overdracht’ in relatie tot ouderbetrokkenheid. Welke talentvolle leerlingen blijven hierdoor ongezien?

Karim Amghar is een Nederlandse schrijver, auteur van boeken, programmamaker, televisiepresentator, onderwijsprofessional, trainer en docent van Marokkaanse afkomst. Voor de NTR presenteerde hij verschillende documentaire series waaronder de vierdelige serie: Karim Pakt Zijn Kans over kansenongelijkheid en diversiteit in het onderwijs, de drieluik Het Verhaal van Abdelkrim.

Programma

  • 14.15 – 14.30   Inloop met koffie & thee
  • 14.30 – 14.40   Welkom
  • 14.40 – 16.00   Interactieve Lezing ‘Stap uit je eigen bubbel voor gelijke kansen’ door Karim Amghar 
  • 16.00 – 17.00   Tafelgesprekken
  • 17.00 – 17.30   Borrel

Datum: woensdag 21 september 2022
Tijd: 14.30 uur tot 17.30 uur
Locatie: Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht

Deze lezing wordt georganiseerd door Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Dordrecht, gemeente Dordrecht en SOC.