Theaterworkshops KunstKanjers Alblasserdam

Ben jij tussen 6 jaar en 12 jaar en heb je altijd al theaterles willen volgen in Alblasserdam? Dat kan op woensdag 13, 20 en 27 november na schooltijd. KunstKanjers organiseert in samenwerking met Sterk Theater theaterworkshops van 15.30-17.00 uur in Landvast. Meld je nu alvast aan! De lessenreeks bestaat uit drie lessen en kost € 7,50.

Sterk Theater
Tijdens de workshop maak je kennis met theater. Je gaat aan de slag met stemgebruik, houding, mimiek en emoties. Docent is Janneke van ‘t Hoff van Sterk Theater. Bijdragen aan groei en zelfvertrouwen door theater en spel is de kern van Sterk Theater. In de laatste les zijn je (groot)ouders van harte welkom om naar de presentatie te komen waarin je laat zien wat je geleerd hebt. De workshops zijn voor kinderen van 6 -12 jaar.

Aanmelden
Wil jij theaterles volgen? Klik HIER om je aan te melden. Dit is mogelijk tot 12 november. Het volgen van de lessenreeks van drie workshops kost € 7,50. Dit betaal je contant vooraf bij de docent. Je kunt ook een les volgen. De groepsindeling is op basis van de aanmeldingen.

Klik HIER voor het facebookevent