Uitnodiging gemeente Dordrecht gesprek over Cultuur

Wilt u meedenken over het cultureel aanbod in Dordrecht? Wat verlangt u op het gebied van kunst, muziek, toneel, literatuur? U kunt uw ideeën hierover met de gemeente Dordrecht delen, zodat zij samen met u nieuw cultuurbeleid kunnen maken.

Gemeente Dordrecht nodigt u graag uit om mee te denken over het cultureel aanbod in Dordrecht en organiseert daarom drie bijeenkomsten. Twee bijeenkomsten hebben het thema cultuurparticipatie. Denkt u hierbij aan: amateurkunst, danscursus, muziekles, maar ook het bezoeken van voorstellingen of tentoonstellingen. Bij de derde bijeenkomst staat het thema ‘makersklimaat’ centraal. Dit is vooral voor mensen die zelf actief zijn in een kunstdiscipline.

Data drie bijeenkomsten:

  1. Cultuurparticipatie: dinsdag 3 september in Stadspolders
  2. Cultuurparticipatie: woensdag 25 september in Sterrenburg
  3. Makersklimaat: maandag 30 september in Crabbehof

Tijdens deze avonden kan u hierover van gedachten wisselen met de gemeente en met elkaar. De inloop is om 19.15 uur en wij starten om 19.30 uur tot 21.30 uur. De ruimte kent een beperkte capaciteit, dus meld u snel aan om zeker te zijn van deelname!

Aanmelden bijeenkomst 3 september
Meld u zich nú aan voor de bijeenkomst op dinsdag 3 september in Stadspolders met thema ‘Cultuurparticipatie’ bij Andrea Palacio Serrat via het sturen van een mail naar: a.palacio@dordrecht.nl of u belt naar 078 – 770 2749.

Meer informatie
Klik HIER voor meer informatie over de startnotitie herijking cultuurbeleid Dordrecht