Vakantie Activiteiten Papendrecht: Music Mania 24 mei

Ben jij tussen de 7 en 14 jaar en heb je zin om buiten muziek te maken en te schilderen? Meld je dan aan voor Music Mania op maandag 24 mei. Locatie is het buitenterrein van Muziekvereniging Excelsior aan de Rembrandtlaan 206 in Papendrecht. Meedoen is gratis, maar vanwege de covid maatregelen is het wel nodig om een kaartje te bestellen. Vanwege het slechte weer is deze activiteit op 5 mei geannuleerd en verplaatst naar 24 mei. De kinderen die zich hadden opgegeven voor 5 mei krijgen voorrang bij het aanmelden.

Je kunt kiezen uit drie workshoprondes: A) 10.00-11.45 uur, B) 12.15-14.00 uur en C) 14.30-16.15 uur. Iedere ronde bestaat uit twee muziekworkshops, een schilderworkshop en eindigt met samenspelen tijdens de Brassband workshop. Je volgt dus in totaal vier workshops. Per ronde kunnen maximaal 30 kinderen meedoen. Bij slecht weer gaat Music Mania niet door. Houd hiervoor de website in de gaten.
>> Bestel HIER een gratis kaartje.

Programma per workshopronde

 1. Workshop In alles zit Muziek
  Je leert muziek maken met een voorwerp, anders dan een muziekinstrument. Denk aan een emmer. Wist je dat hier hele verschillende klanken inzetten die je samen kunt brengen tot hele toffe drum grooves?
 2. P-bone in Concert
  Je maakt muziek met een echt blaasinstrument, een plastic trombone oftewel de P-bone. Je gaat op ontdekkingsreis en dit is je kans om te stralen als artiest met je eigen P-bone orkest.
 3. Workshop Schilderen
  Je gaat aan de slag met kwasten, verfrollers en papier en samen maak je een muzikaal schilderij.
 4. Workshop Brassband
  Iedere workshopronde sluit af met deze swingende workshop waar je samen met elkaar vrolijke Caribische ritmes gaat spelen.

Samenwerking
Vakantie Activiteiten Papendrecht worden georganiseerd door Cultuurmakelaar Papendrecht in opdracht van gemeente Papendrecht in samenwerking met Muziekvereniging Excelsior Papendrecht, ToBe cultuurcentrum en Ciska de Vries.