Meivakantieactiviteiten Dordrecht

Tijdens de meivakantie 2022 heeft SOC in samenwerking met lokale partijen allerlei kunst en cultuuractiviteiten in Dordrecht georganiseerd! Hier vind je een overzicht van de activiteiten voor de Dordtse kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Toppie Tour

Op 3 mei organiseert Toppie Dordrecht een aantal activiteiten door de Staart. De tour begint bij de WIJKhaven, waarna de groepen vervolgens naar het Energiehuis lopen voor de Urban activiteiten zoals rapworkshops, leren beats maken en dansen. Op de terugweg lopen de kinderen langs Villa Augustus, waar ze een rondleiding door de moestuin krijgen en zullen lunchen. Als afsluiting lopen de kinderen terug naar de WIJKhaven waar 4 kinderkoks van de Keuken van de Staart hun gerechten zullen koken. De andere koks kunnen samen met de volwassenen kiezen uit of helpen bij het koken of deelnemen aan diverse workshops in de WIJkhaven.

Het programma duurt van 9:30 tot 16:30.

Kidsclub Sieglien Venloo

Op vrijdag 6 mei zijn er met de kidsclub van Sieglien Venloo twee workshops georganiseerd: dansen met Emma de Bruin en tekenen met Joeri van den Anker. De workshops vinden plaats tussen 14.00 en 16.00 in de school de Wereldwijzer, Doelstraat 13.

Laarzendag 2022

Ook op vrijdag 6 mei zijn er voor de Laarzendag 2022 allerlei activiteiten georganiseerd door Toppie Dordrecht rondom Biesboschcentrum Dordrecht. Alle Dordtse kinderen kunnen zich aanmelden voor deze dag vol laarzen, modder, water, en biodiversiteit! Het programma vindt twee keer plaats, in de ochtend (9:30-12:30) en in de middag (13:30-16:30).

Klik hier voor meer informatie over de Laarzendag en het inschrijven.