VakantieMania Papendrecht: 3 mei in meivakantie

In opdracht van gemeente Papendrecht organiseren wij als Cultuurmakelaar Papendrecht iedere vakantie kunst en cultuuractiviteiten in samenwerking met de lokale culturele organisaties onder naam VakantieMania Papendrecht voor kinderen en jongeren in Papendrecht.

In de meivakantie kunnen kinderen 8-14 jaar muziek maken tijdens Music Mania op dinsdag 3 mei 2022 bij ToBe cultuurcentrum en Muziekvereniging Excelsior.

MUSIC MANIA

  • Datum: dinsdag 3 mei 2022
  • Voor: kinderen 8-14 jaar
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur en 13.00 – 15.00 uur
  • Locatie: Muziekgebouw Excelsior, Rembrandtlaan 206, Papendrecht
  • Prijs: gratis, maar het is wel nodig om een kaartje te bestellen
  • Bij: ToBe cultuurcentrum en Muziekvereniging Excelsior

Kaartjes bestellen
Wacht niet te lang met het bestellen van je kaartjes bij ToBe cultuurcentrum, er kunnen maar een beperkt aantal kinderen (gratis) meedoen.

Programma
Je kunt kiezen uit het ochtendprogramma van 10.00-12.00 uur of het middagprogramma van 13.00-15.00 uur. Je volgt een workshop Brassband + een workshop P-bone in Concert. Tussen de twee workshops is er een pauze en krijgen de kinderen een pakje drinken. Zowel het ochtend- als middagprogramma wordt afgesloten met een presentatie.

1. Workshop Brassband
Een swingende workshop waarin je met elkaar vrolijke Caribische ritmes gaat spelen. In het begin van de workshop spelen we op emmers, wist je dat hier hele verschillende klanken inzitten die je samen kunt brengen tot hele toffe drumbeats? Aan het einde van de workshop mag je de Brassinstrumenten echt bespelen!

2. P-bone in Concert
Je maakt muziek met een echt blaasinstrument, een plastic trombone oftewel de P-bone. Je gaat op ontdekkingsreis, dit is je kans om te stralen als artiest met je eigen P-bone orkest.

Samenwerking
VakantieMania Papendrecht wordt georganiseerd door Cultuurmakelaar Papendrecht in opdracht van gemeente Papendrecht in samenwerking met Muziekvereniging Excelsior PapendrechtToBe cultuurcentrum.